prywatność

28.03.2013, Pomoc

W chwili zakładania nowego projektu, mamy możliwość zmienienia ustawień prywatności naszego projektu ogrodu. Dostępne możliwości to:

  • Publiczny - projekt jest dostępny dla każdego użytkownika systemu. Projekt znajduje się w katalogu projektów. Każdy użytkownik może otworzyć projekt w trybie tylko od odczytu i go przeglądać, oceniać oraz komentować.
  • Prywatny - nikt poza Tobą nie ma dostępu do tego projektu. Projekt nie pokazuje się w katalogu projektów. Niezalogowany użytkownik systemu może przeglądać projekt, pod warunkiem że otrzyma link do projektu. Projekty prywatne są częścią Wersji Pełnej aplikacji. 
Aktualny stan ustawienia prywatności projektu widać na zielonym przycisku na stronie projektu - przycisk będzie pokazywać nazwę "Publiczny" albo "Prywatny". Dodatkowo można zmienić ustawienia prywatności projektu na karcie projektu, klikając ten przycisk.
0
1
Ilość znalezionych elementów 1

Tagi